Sin Dejana Stankovića želja tima iz Primere, konkurencija mu vršnjak iz Hrvatske?

Mladi čuvar mreže Filip Stanković gradio je karijeru tamo gde mu je bio stacioniran otac i legenda srpskog fudbala Dejan, u Interu iz Milana.

Sa uspehom je branio za mlađe kategorije Nerazura, ali zarad veće minutaže ga je tim iz Milana pre dve godine prosledio na pozajmicu u holandski Volendam.

Tamo je dobio pravu šansu i opravdao je. Ove sezone je posle ostvarenog glavnog cilja – opstanka u ligi, Srbin proglašen i za najboljeg igrača tima.

To je privuklo pažnju i većih timova. Lokalni mediji u Španiji su otkrili, kako prenosi “Mozzart Sport”, da je on želja Selte, kojoj je neophodan novi golman zbog ozbiljne povrede prvog čuvara mreže Agustrina Markezina.

Pored Srbina, kao kandidati za ovo mesto, prema ovim navodima, figuriraju i mladi reprezentativac Hrvatske Dominik Kotarski, koji brani za PAOK, kao i golman Krakovije Karol Njemsički.

Stanković je još godinu dana vezan ugovorom za Inter, pa ostaje da se vidi kakav će mu biti status, pošto će ovog leta posle više od deset godina klub napustiti Samir Handanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE