Čukarički treće pojačanje pronašao u Partizanu

Posle Nemanje Ćalasana i Nenada Filipovića, Čukarički je doveo treće pojačanje za sezonu 2023/24.

Radi se o 20-godišnjem štoperu Luki Subotiću, koji je došao iz Partizanove filijale Teleoptika.

Rođen sam u Gornjem Milanovcu, a fudbal sam počeo da treniram 2012. godine. Posle tri-četiri godine u Metalcu, trener Zoran Kraljević me je doveo u Partizan. Kod njega sam bio u mlađim pionirima i pionirima, a potom sam došao kod Dragana Kecmana u kadete, put me je zatim odveo u Teleoptik, gde su mi treneri bili Albert Nađ i Miroslav Čermelj. Bio sam član reprezentacije Srbije u kadetima i omladincima, odatle i znam dosta mojih vršnjaka koji su sada u Čukaričkom.

Malo je nedostajalo da Luka prošle godine potpiše ugovor sa Torinom, to se praktično i dogodilo, ali minut po isteku prelaznog roka u Italiji.

Tačno, trebalo je da pređem u Torino, ali je sva potrebna dokumentacija u Italiju stigla bukvalno jedan minut po završetku roka, pa transfer nije mogao da bude realizovan. Sa ove distance, ne žalim mnogo, na meni je da pokušam da napravim nešto u srpskom fudbalu, a Čukarički je idealna sredina za svakog mladog igrača.

Priznao je 190 santimetara visoki štoper da je odluku o prelasku na Banovo brdo doneo prilično lako.

Kad mi je spomenuto da me Čukarički želi, bio sam presrećan, nisam mnogo razmišljao. Pričao sam po dolasku sa direktorima Vladimirom Matijaševićem i Goranom Grkinićem, poželeli su mi sreću, kazali da znaju kakav sam igrač i dečko. Imao sam odličnu dobrodošlicu, i hvala svima u klubu na tome.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SPISAK AUSTRALIJE ZA PARIZ: Trojica bivših i jedan nesuđeni košarkaš Večitih

Bliže se Olimpijske igre u Parizu, na kojima se vraća naša košarkaška reprezentacija, nakon debakla na kvalifikacionom turniru za...

POVEZANE OBJAVE