NAVIJAČI ĆE POLUDETI: Milan prodao ključnog igrača u Premijer ligu

Novi vlasnici Milana ne povlače popularne poteze od kako su preuzeli klub.

Prv su smenili sportskog direktora i ikonu kluba Paola Maldinija, a sada su pribegli prodaji igrača koji je planiran da bude stub ekipe za dugi niz godina.

Naime, kako prenosi Atletik, Sandor Tonali je prodat Njukaslu za oko 75 miliona evra.

Igrač je prihvatio transfer i potpisaće ugovor na 5 godina po kojem će zarađivati 7 miliona evra po sezoni.

Ono što će posebno razbesneti navijače je da Tonali uopšte nije želeo da ide, već je odluku promenio posle odluke kluba da žele da ga prodaju. Očekivao je da će ponudu odbiti, i da će moći da pregovara oko novog ugovora.

Međutim, vlsnik kluba Geri Kardinale je odlučio da Italijan bue prodat, pa je tako i on odlučio da ne želi više da ostane na San Siru.

Italijanski veznjak je poslednjih sezona stub u veznom redu rosonera i u tek završenoj sezoni je odigrao 48 utakmica u svim takmičenjima. Stigao je iz Breše 2020. godine za oko 20 miliona evra. Za Milan je odigrao ukupno 120 utakmica i postigao je 7 golova uz 13 asistencija. Posebno je impresivna bila sezona u kojoj je Milan osvojio titulu šampiona Italije 2022. godine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE