Zvezda dobija veliko pojačanje za dva dana, mlada nada tima morala da se odrekne broja, opcija je pozajmica u superligašu!

Konačno bi trebalo da se kompletira napad šampiona Srbije Crvene zvezde za izazove u prvom direktnom učešću u Ligi šampiona.

Nakon današnje promocije Petera Olajinke, i ranije Žan-Filipa Krasoa, koji dolaze bez obeštećenja, prema poslednjim najavama bi za dva dana trebalo da potpiše i Emanuel Late Lat, drugo letošnje pojačanje u napadu koje se najavljivalo.

Opcija je bio i slovenački fudbaler Žan Vipotnik, ali je izgleda bio manje isplativa mogućnost.

Međutim, ostaje da se vidi da li je napadačka linija i zaokružena, makar što se odlazaka tiče. Sa ova tri zvučna pojačanja bez šanse bi mogao da ostane mladi Jovan Mijatović, koji je morao i da ustupi svoj broj “9” Late Latu.

Mijatović je nakon dobrih partija u Grafičaru zimus prekomandovan u prvi tim Zvezde, za koji je nastupio na 12 utakmica u Superligi, ali nije mogao da zadrži svoj broj.

Da li će zadržati mesto u timu? Ostaje da se vidi, a opcija je, kako navodi “Mozzart Sport”, da se preseli na pozajmicu u redove novog superligaša IMT-a.

Traktoristi takođe žele da po istom sistemu na golu imaju 23-godišnjeg čuvara mreže crveno-belih Miloša Gordića, koji nikako da dobije kakvu-takvu šansu na golu Zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE