Prvo obraćanje Vildose po dolasku u Panatinaikos

Luka Vildosa novi je košarkaš Panatinaikosa.

On je danas prvi put od dolaska u Atinu razgovarao za klupski sajt Panatinaikosa. Vildoza je u glavni grad Atine stigao iz Crvene zvezde, a za početak je sumirao svoje utiske.

-Osećaj je sjajan. Osećam se uzbuđeno. Zaista se radujem što ću doći u Atinu i početi da radim sa svojim novim saigračima i trenerima, rekao je Vildosa.

Sjajni košarkaš je prokomentarisao i navijače svog novog kluba.

-Poznajem navijače Panatinaikosa, jer sam igrao u OAKA areni kao protivnik, ali i po video snimcima koji kruže internetom. Atmosfera koju stvaraju je… luda. Vole tim i izražavaju to na jedinstven način. To mi se zaista sviđa i jedva čekam da doživim. Siguran sam da ću imati sjajnu konekciju s njima, kazao je Argentinac.

Zatim je Luka Vildosa pomenuo lične i timske ciljeve koje želi da ispuni u Panatinaikosu.

-Moji lični ciljevi uvek idu podruku sa timskim. Nisam od onih koji vole mnogo velikih reči. Radićemo vredno kao tim i nadam se da ćemo imati veoma dobru sezonu, rekao je Vildosa i dodao:

-Mislim da ćemo u novoj godini imati veoma jak tim. Trener Ataman je odličan i veoma iskusan i uspešan trener. On zna kako da natera svoje igrače da igraju preko svojih granica. Veoma sam optimističan da ćemo imati dobru sezonu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE