Vembanjama se obrukao čim je kročio na NBA parkete, pa doneo odluku o nastupu na Svetskom prvenstvu (VIDEO)

Bilo je praktično još pre prethodnog NBA drafta poznato da će na onom nedavno održanom prvi pik biti francuski džin Viktor Vembanjama.

To se i obistinilo, pošto je francusko čudo nakon izgubljenog finala nacionalnog prvenstva od Monaka sa svojim Bulonj Metropolitanom, podignut sa prve pozicije od strane San Antonio Sparsa.

Međutim, nije se proslavio kada je prvi put kročio na NBA parket.

Tokom kratkog promo snimanja nije uspeo da ubaci nijedan šut sa distance, iako je poznato da ume itekako to da učini, ma koliko teški bili.

Na kraju su gledaoci morali da se zadovolje zakucavanjem. Kojih ne sumnjamo da će biti i u NBA ligi, i to ne običnih.

Teško je verovati da su ga ovi nebitni promašaji pomeli, ali on je uglavnom promenio odluku i odustao od nastupa za nacionalni tim Francuske na predstojećem Svetskom prvenstvu, pošto želi da se što bolje pripremi za svoju prvu NBA sezonu.

Tokom prethodnih FIBA prozora kvalifikacija bio je jedan od nosilaca igre Francuza, ali sada će njegov trener iz Metropolitana Vensan Kole morati bez njega u napad na svetski tron.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SLS: Petarda IMT-a, Nišlije gurnule Voždovac ka baražu!

U Superligi Srbije danas su od 16 časova igrana dva susreta trećeg kola plej-auta. IMT je kao domaćin ubedljivo slavio...

POVEZANE OBJAVE