Zvezdi stigla višemilionska ponuda za defanzivca!

Crvena zvezda je prošlog leta konačno dovela u red deficitarnu poziciju levog beka, pa je Milan Rodić, koji je bio praktično jedini na ovom mestu u timu godinama, dobio društvo u vidu mladog Gruzina Iraklija Azarovija.

On je tada doveden iz Dinamo Batumija za 200.000 evra, a već nakon godinu dana mogao bi višestruko da se isplati! Srpski šampion je za mladog fudbalera, kako javlja “Mozzart sport“, dobio ponudu od 3.000.000 evra od Šahtjora iz Donjecka!

Azarovi je na kraju sakupio 29 utakmica, na kojima je imao solidan učinak od 4 asistencije u redovima Crvene zvezde, za godinu dana.

On se međutim isticao partijama za seniorsku reprezentaciju Gruzije, ali i mladu reprezentaciju zemlje sa istoka kontinenta, na Evropskom prvenstvu koje je u toku.

Ipak, ukoliko bi ga čelnici srpskog tima pustili da ode, ponovo bi spali samo na Milana Rodića na ovoj poziciji, a pitanje je da li će smeti da dozvole taj luksuz.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE