NOVA POBEDA ZVEZDE: Mitrović i Lučić matirali Borac (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su i drugu pobedu na pripremama u Užicu. Oni su večeras sa 2:0 savladali Borac iz Banja Luke u meču gde su konstantno stvarali prilike.

Crveno – beli su od starta krenuli agresivno i pritiskali rivala. Inicijativu su krunisali u 8. minutu. Vodeći pogodak postigao je Stefan Mitrović.

Zvezda je nakon tog gola nastavila sa terenskom dominacijom i stvaranjem prilika. Stamenić je u 22. minutu oštro startovao a potom se Jokiću ukazivala pomoć.

Četiri minuta kasnije, Mijatović je šutirao preko prečke. U 40. minutu je Vladimir Lučić zamenio Jegora Pruceva prinudno. Na poluvreme se otišlo minimalnim vođstvom Zvezde iako su Beograđani bili nadmoćan rival.

U 52. minutu je Zvezda imala šansu za 2:0 ali se Mijatović nije snašao nakon ubacivanja Mitrovića. Zvezda je i u ovom delu bila znatno bolji rival. Duplirali su prednost tek u 69. minutu kada je strelac bio Vladimir Lučić koji je iskoristio grešku odbrane nakon ubacivanja Šljivića.

U poslednjih 15 minuta šansu su dobili Piter Olainika i Žan Filip Kraso. Do kraja se rezultat nije menjao.

Nakon ovog meča, Zvezda putuje u Rusiju na turnir gde domaćin biti Zenit Sankt Petersburg uz Fenerbahče i Nefči.

Crvena zvezda – Borac Banja Luka2:0(1:0)

Mitrović 8′, Lučić 69′

Zvezda: Glazer , Nedeljković (od 60′ Ado) , Dragović (od 46′ Milunović), Eraković (od 46′ Leković), Rodić (od 60′ Nikolić), Stamenić (od 60′ Mijailović), Kanga, Ivanić (od 46′ Šljivić), Mitrović, Prucev , Mijatović

Borac: Ćetković, Kvržić, Račić, Jokić, Pejović, Predragović, Fićović, Blagaić, Lukić, Kortez, Hrelja

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠTA ĆE REĆI NERAZURI: Bivši fudbaler Intera novi trener Milana?!

Kako prenose italijanski mediji, Stefana Piolija bi na klupi Milana od naredne sezone mogao da zameni bivša zvezda Intera. Naime,...

POVEZANE OBJAVE