TEODOROVIĆ POSLE PORAZA: Nema boljeg trenutka za osvajanje medalje!

Mladi rukometaši Srbije do 21 godine, izgubili su polufinale Svetskog prvenstva od domaćina Nemačke.

Srbija će protiv Islanda pokušati da osvoji bronzano odličje. Nakon meča oglasio se selektor Orlića Đorđe Teodorović:

Ne možemo da budemo zadovoljni nikako! Mnogo težak meč i kada se izgubi deset razlike, nema tu zadovoljstva. Ovakve utakmice moraju odmah da se izbrišu iz glave jer sutra se igra za medalju. Mi nijednu medalju kao Srbija nemamo sa Svetskog prvenstva tako da je odgovornost velika. Mirne glave treba videti šta smo to mogli bolji. Malo igrača je danas odigralo dobro što nije karakteristika za ovu ekipu. To mnogo govori o protivniku, snazi podrške koju imaju, a što je očigledno još uvek krupan zalogaj za naš rukomet. Treba doći na ovaj nivo u što kraćem periodu za šta verujem da imamo potencijal. Jednom moramo Island da pobedimo i nema boljeg trenutka! Posle ovakve škole idemo da pokažemo šta smo naučili iz ovog susreta, rekao je on za sajt RSS.

Srbija i Island igraju sutra za bronzu od 15:30. U finalu će igrati Nemačka i Mađarska. Naš tim je meč grupne faze protiv Islanđana izgubio.

Foto: RSS

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Obradović pred Budućnost: Evo šta je rekao trener Partizana

Košarkaši Partizana sutra na svom parketu dočekuju Budućnost u "Beogradskoj areni" u okviru prvog meča polufinala ABA lige.  Tokom...

POVEZANE OBJAVE