NIŠTA OD NOVOG POJAČANJA: Partizanovu ponudu odbili i klub i igrač

Fudbaleri Partizana od danas su jači za veznog fudbalera Kanutea, koji je i prvo inostrano pojačanje ovog leta, a četvrto ukupno, posle Nikole Antića, Aleksandra Jovanovića i Nemanje Nikolića.

Međutim, ostaće uskraćeni za još jednu želju, pošto poslednje informacije govore da Almedin Ziljkić nije zainteresovan da obuče dres crno-belih.

Prema informacijama Monda, ni igrač, ali ni njegov klub Sarajevo nisu voljni da prihvate ponudu, za koju se špekuliše da je veća od 600.000 evra.

Razlog je stabilna situacija u klubu, pa vrhunski dribler može otići jedino u slučaju zaista visoke ponude, koja se ne može odbiti.

Ziljkić je u Sarajevo inače stigao za 100.000 evra, i veoma se isplatio postigavši pet golova i upisavši još tri asistencije na 14 odigranih utakmica.

On je pre toga u Premijer ligi BiH nastupao i za banjalučki Borac, sa kojim je došao do titule, kada je u ofanzivnom delu odlično delovao zajedno sa bivšim fudbalerom Partizana Goranom Zakarićem.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MUČIO SE SA POVREDAMA: Kurtoa konačno na terenu!

Nakon remija sa Bajernom u polufinalu Lige šampiona, fudbaleri Real Madrida okreću se obavezama u prvenstvu. Sutra dočekuju ekipu Kadiza....

POVEZANE OBJAVE