SAMO U MERIDIANU: Kladi se na Vimbldon i osiguraj svoj dobitak – čeka te 50% bonusa!

Dobrodošli na najveću tenisku zabavu ovog leta!

Vimbldon je uveliko u toku, a svaki sportski događaj je obavezno ispratiti uz kladionicu Meridian, jer je samo tako užitak potpun!

Ako želite doživeti vrhunski užitak na najbolji mogući način, Meridian je ovde da vam pruži neverovatno iskustvo.

Meridian, vaš pouzdani partner za sportsko klađenje, stavlja vam na raspolaganje posebnu promociju koja će vas dodatno oduševiti. Iskoristite duplu priliku da ostvarite dobitak na turniru!

Kako funkcioniše nova promocija “Dobitak iz drugog servisa”?

Ukoliko vaš tiket sadrži neki teniski meč sa Vimbldona, bilo da se radi o muškoj, ženskoj ili dubl konkurenciji, bude nedobitan, Meridian će vam pružiti neverovatni bonus od 50% od vašeg uloga! To znači da ćete dobiti povrat 50% svog uloga, čak i ako nemate sreće sa tiketom.

Ono što je važno da znate jeste da su u igri hronološki prvi odigrani tiketi u toku dana, kao i da je minimalna uplata po tiketu 100 RSD. Takođe, minimalna ukupna kvota na tiketu je 5, a minimalan broj parova na tiketu je 4.

I to je sve.

Da biste iskoristili ovu fantastičnu ponudu, sve što treba da učinite jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, te na vaš račun stiže 4.000RSD BONUSA DOBRODOŠLICE!

Potom odaberite svoje omiljene teniske mečeve na Vimbldonu, odigrajte tiket i uživajte u igri.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE