PREDSEDNIK LACIJA POTVRDIO: Sergej me zvao i molio da ga pustim

Danas je na fudbalskom tržištu jedna od glavnih vesti gotovo izvesni odlazak Sergeja Milinković-Savića iz Lacija nakon osam godina u – Al Hilal iz Saudijske Arabije!

Iako se već godinama špekuliše o prelasku srpskog reprezentativca u neki od najvećih klubova Evrope – čak su se pominjali i transferi od gotovo 100.000.000 evra – na kraju je presudan bio zov novca. Sergej bi trebalo da ima godišnju platu od 25.000.000 evra.

Želju igrača potvrdio je i predsednik Lacija Klaudio Lotito.

Ako neko želi u Arabiju podsticaj je samo novac, ali morate njega da pitate. Pokušao sam da ga zadržim do poslednjeg trenutka, ali kada me neko zamoli da ide zbog ličnih stvari, šta da radim? Bili smo voljni da produžimo ugovor i uvećamo uslove, otkrio je Lotito, pa dodao:

Imam dobar odnos s njim, ali na kraju igrač odlučuje šta želi u životu. Zvao me je i molio da ga pustim. Ponudu još nismo dobili, ali kada se izvrši uplata ugovor će biti potpisan, poručuje predsednik Lacija.

Ponuda nije zadovoljavajuća za rimski klub, ali Lotito ističe da neće praviti veliki problem i otkriva kolika ponuda bi bila dovoljna.

Sa Sergejom sam se dogovorio da ako stigne normalna ponuda za Lacio da može da ide. Ponuda je niža od 50 miliona, nešto manja, ali ću učiniti igraču zbog posvećenosti, rekao je Lotito.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

U BORBI ZA ABA LIGU: Vojvodina bi da nadoknadi -18, trener saopštio loše vesti pred revanš

Košarkaši Vojvodine ubedljivo su poraženi u prvom meču polufinala ABA 2 lige od Podgorice 98:80. Moraju da nadoknade veliki minus...

POVEZANE OBJAVE