Odbijena milionska ponuda za igrača kog želi Partizan!

Namerio je Partizan da drugo inostrano pojačanje ovog leta, kao i drugi napadač koji će stići u Humsku, bude fudbaler Lećea Asan Sisej, međutim kako stoje stvari, realizacija tih namera neće biti nimalo laka.

Italijasnki mediji prenose da interesovanje za usluge ovog napadača postoji od više klubova, kao i da je već odbijena ponuda od 1.000.000 evra koja je poslata iz Saudijske Arabije. Ne navodi se o kom klubu je reč, ali zar je bitno? Primera radi, kod transfera Karima Benzeme je obelodanjeno da je zapravo potpisao ugovor sa državom.

Iz gorenavedenih razloga Leće želi da iskoristi veliku potražnju i dobije čak i više od milion, što je, čini se, van domašaja tima iz Humske.

Za sada je od inostranih fudbalera za Partizan potpisao samo vezista Frenk Kanute, dok se od napadača u klub vratio Nemanja Nikolić. U klub se vratio i Aleksandar Šćekić, a stigli su i levi bek Nikola Antić, kao i nekadašnji reprezentativni golman Aleksandar Jovanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: Dončić nosio Dalas, ispao prošlogodišnji vicešampion! (VIDEO)

Sinoć su se u NBA ligi odigrala dva plej-of susreta. Dalas je stigao nadomak polufinala zapada i meča protiv Oklahome....

POVEZANE OBJAVE