Partizan doveo pojačanje direktno iz Zvezde!

Rukometaši Crvene zvezde imali su poprilično lošu sezonu iza sebe, iako je pre godinu dana odrađen kvalitetan prelazni rok i ambicije kluba su bile velike.

Već tokom same sezone tim je počeo da se osipa, što se tokom leta nastavlja u velikoj meri, a klub su između ostalog napustila i trojica čuvara mreže. Nakon Janka Gemaljevića i Nikole Perića, odlazi još jedan mladi čuvar mreže Dimitrije Jelić.

I to u – Partizan! Iako su postojale ponude pančevačkog Dinama i Obićića, 23-godišnji golman odabrao je baš da direktno iz jednog večitog rivala pređe u drugi, navodi “Mozzart Sport“.

Sa druge strane, Partizan je imao zadovoljavajuću sezonu u kojoj su postali vicešampioni, odmah iza neprikosnovene Vojvodine.

Međutim, došlo je do velikih promena u klubu. Stigla je nova uprava na čelu sa predsednikom Miljanom Žugićem, a nakon dugih špekulacija da će trener crno-belih postati selektor Srbije Toni Đerona, to se ipak nije dogodilo, pošto je na kraju imenovan Đorđe Ćirković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OVO JE MOJ KLUB: Potpisan novi ugovor, crno-beli se podsetili snažne poruke Obradovića (VIDEO)

Košarkaški klub Partizan već je obavio veoma važan posao pred narednu sezonu. Željko Obradović biće i u naredne dve godine...

POVEZANE OBJAVE