IGRAJ BEZ RIZIKA: Preuzmi BONUS, iskoristi NAJVEĆE KVOTE i sastavi vimbldonski tiket!

Isprati Vimbldon uz Meridian!

Nije ovogodišnji Vimbldon doneo mnogo iznenađenja, barem kada se radi o muškoj konkurenciji, ali svakako nam jeste pružio mnogo uzbudljivih mečeva i veliku borbu.

Sada se prestižni treniski turnir približio kraju, u petak ćemo imati priliku da gledamo polufinala u muškoj konkurenciji, i to vrlo zanimljivih parova. Najpre će snage odmeriti Karlos Alkaras i Danil Medvedev, dok ćemo u drugom polufinalnom meču gledati susret Novaka Đokovića i Janika Sinera.

Dakle, sudeći prema žrebu, teniski spektakl je zagarantovan, a mnogi predviđaju da ćemo u finalu gledati novi susret Alkarasa i Đokovića. Da li će tako i biti – ostaje da vidimo, ali ono što je sigurno jeste da je sportska kladionica Meridian ponovo pripremila najbolje uslove za online klađenje.

Pre svega, sve novoregistrovane korisnike Meridian časti sa fantastičnih 4.000 RSD bonusa i to POTPUNO BESPLATNO! Sve što treba da uradite jeste da kreirate i verifikujete nalog na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, a onda na vaš račun stiže 4.000 RSD za sport i slot igre.

REGISTRUJ SE – PREUZMI 4.000 RSD BONUSA!

Nakon toga, „bacite pogled“ na sjajnu ponudu i najveće kvote koje vas čekaju za Vimbldon, pa već sada možete prognozirati šampiona londonskog slema.

Evo i nekih predloga za klađenje:

OSVAJAČ VIMBLDONA:
Novak Đoković – kvota 1.50
Danil Medvedev – kvota 11
Janik Siner – kvota 12
Karlos Alkaras – kvota 3.35

Ono što je posebno interesantno jeste da, ako se kladite u Meridianu, zapravo i ne morate da brinete da li će vaš tiket biti dobitan ili ne. Kako to?

Pa, najbolja kladionica u regionu je specijalno za Vimbldon razvila promociju „DOBITAK IZ DRUGOG SERVISA“, što znači da je dovoljno da odigrate tiket koji sadrži meč sa ovog turnira i već ste na dobitku. Sve što je potrebno jeste da se kladite na neki meč iz Londona, bilo da se radi o muškoj, ženskoj ili dubl konkurenciji i ukoliko tiket bude bio nedobitan – čeka vas 50% bonusa od uloga. Sve detalje promocije pronađite OVDE, a onda se upustite u novu avanturu!

Igraj bez rizika – igraj u Meridianu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRE POLUFINALA SA BORUSIJOM: Potpisan petogodišnji ugovor u Parizu!

Fudbaleri PSŽ-a izvesno će osvojiti titulu u šampionatu Francuske. Očekuje ih i dvomeč polufinala Lige šampiona protiv Borusije Dortmund. Da se...

POVEZANE OBJAVE