Partizan angažovao dva igrača direktno iz Zvezde!

Odbojkaška sekcija Partizana prošlog leta je sklopila veoma respektabilnu ekipu za domaće kriterijume, što se i isplatilo osvajanjem triple krune i skidanjem sa trona Vojvodine posle mnogo godina.

Nakon titule šampiona, crno-beli su potvrdili i učešće u Ligi šampiona, ali će u istoj nastupiti sa znatno izmenjenim sastavom.

Prošlog leta su između ostalih u klub stigli i povremeni reprezentativci, tehničar Aleksa Batak i korektor Milija Mrdak. Ova dijagonala je svoje dobre partije naplatila nakon samo godinu dana i napustila klub. Za Bataka je već poznato da će od naredne sezone igrati u Nemačkoj za Fridrihshafen, a klub je napustio i libero Milorad Kapur, koji je otišao u Pariz.

Međutim, došlo je i do zanimljive “razmene” primača između večitih rivala prethodnog leta. Tada kapiten Partizana Lazar Marinović prešao je u Crvenu zvezdu, a na suprotnu stranu se uputio Luka Tadić.

Njih dvojica će u predstojećoj sezoni činiti primački tandem, pošto se nakon samo godnu dana Marinović vratio u Partizan, a Tadić produžio ugovor.

Društvo na istoj poziciji praviće im i Stefan Skakić, koji takođe stiže iz Zvezde, a i on je igrao u Partizanu, gde je započeo seniorsku karijeru.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE