SKLAPA SE TIM ZA LŠ: Posle angažovanja dvojca iz Zvezde, ugovor sa Partizanom produžio trofejni reprezentativac i još jedan doskorašnji igrač večitog rivala!

Odbojkaši Partizana prethodnog leta su sklopili raspektabilnu ekipu za kriterijume domaće odbojke, što je rezultiralo triplom krunom i plasmanom u Ligu šampiona.

Međutim, usledila je velika rekonstrukcija tima ovog leta. Klub su napustili tehničar Aleksa Batak, korektor Milija Mrdak, kao i švedski primač servisa Danijel Graveus, koji su bili nosioci igre.

Na njegovo mesto se posle godinu dana u Crvenoj zevzdi vratio Lazar Marinović, a iz večitog rivala je u crno-beli tabor prešao i Stefan Skakić.

Uz to, ugovori su produženi sa nekadašnjim uspešnim srpskim reprezentativnim srednjim bokerom Novicom Bjelicom, koji je takođe nekada bio i igrač Zvezde, kao i sa Lukom Tadićem, koji je pre godinu dana stigao takođe iz Zvezde, posle četiri godine u crveno-belom dresu.

Tako će sada primačku dijagonalu Partizana činiti trojica igrača koja su donedavno igrali u taboru Crvene zvezde, sa čim u odbojkakom sportu nikada nije bilo velikih problema, ali situacije nisu bile ni tako učestale kao poslednjih godina.

Novi tehničar crno-belih biće Predrag Bićanin, a novi libero Miloš Krsteski.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Đoković oduševio decu svojim performansom (VIDEO)

Novak Đoković se na hrvatskom primorju pripremao za narednim masters u Rimu. On se sada iz Dubrovnika preselio u...

POVEZANE OBJAVE