LUČIĆ PO POVRATKU U ZVEZDU: Drago mi je što sam uspeo da opravdam očekivanja stručnog štaba

Fudbalere Crvene zvezde pred početak prvenstva očekuje generalna proba protiv Fiorentine.

Crveno-beli su osvojili na pripremama Pari kup u Rusiji.

Računajući i utakmice u Užicu, prvotimac Vladimir Lučić postigao je dva gola.

On je za klupski sajt komentarisao vreme provedeno na pozajmici u Čukaričkom:

Srećan sam uvek kad sam u Zvezdi. Nakon uspešne pozajmice u Čukaričkom, vratio sam se u svoj klub i drago mi je ako sam uspeo da opravdam očekivanja stručnog štaba. Zadovoljan sam, postigao sam dva gola, ali uvek težim ka višem. Ono što je najbitnije, to je da tim deluje uigrano, iako smo još uvek u pripremnom periodu i kako vreme bude odmicalo možemo da budemo samo bolji. Utakmice u Rusiji su bile prava provera za sve ono što nas očekuje tokom jeseni u Ligi šampiona, i mislim da smo pokazali da nam je tu mesto i da ćemo imati šta da kažemo, rekao je on.

Potom je komentarisao predstojeći meč sa italijanskim timom:

Biće to još jedan pokazatelj gde smo u odnosu na dobre evropske ekipe, ali ovog puta ćemo igrati pred našim navijačima i siguran sam da će biti puna Marakana. Svi moji drugari koji navijaju su uzbuđeni, pričaju o tome kako dobro igramo i zaista vlada prava crveno-bela euforija. Iskreno radujem se, jer ceo život maštam o tome da igram pred punom Marakanom u Zvezdinom dresu. Još ako govorimo o Ligi šampiona, evo i sad sam se naježio. No, moramo da nastavimo da radimo i da što spremnije dočekamo septembar, u međuvremenu želimo i da na najbolji mogući način otvorimo Superligu, zaključio je Lučić.

Zvezda i Fiorentina igraju utakmicu 26. maja od 20:30 na stadionu “Rajko Mitić” a prodaja karata počinje u sredu 19. jula.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE