VRAĆA SE U SERIJU A: Morata “nogirao” Murinja, gura transfer u drugog italijanskog giganta

Mediji na Apeninima javljaju kako je 30-godišnji napadača Atletiko Madrida Alvaro Morata odbio Romu te čeka dogovor i transfer u Milan.

Gazetta delo Sport, ali i ostali mediji na Apeninima, navode kako Morata želi povratak u Seriju A, ali pritom Roma Žozea Murinja nije njegov izbor.

Odbio je bilo kakve pregovore oko te opcije već je za manja primanja od dosadašnjih spreman prihvatiti ponudu Milana i čini sve kako bi se dogovorili svi detalji tog transfera.

Ranije je Morata odbio i basnoslovnu ponudu za odlazak u Al Itifak, klub iz Saudijske Arabije, a glavni razlog dolaska u Milan je mogućnost igranja u Ligi šampiona.

Milan je za Moratu pripremio četverogodišnji ugovor vredan oko pet miliona evra po sezoni, što je za milion ipo evra manje nego što Morata zarađuje kao igrač Atletika.

U ugovoru Morate stoji klauzula oko odlaska od 20 miliona evra, međutim italijanski mediji navode kako je lako izvodljiv dogovor Atletika i Milana od 12 miliona evra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NA PRAGU SU FINALA LŠ: Borusija saopštila vest, rastanak sa Markom Rojsom!

Fudbaleri Borusije Dortmund pobedili su PSŽ sa 1:0 u prvom duelu polufinala Lige šampiona. Obezbedili su praktično i učešće u...

POVEZANE OBJAVE