Kralj otkrio na kojim pozicijama se u Partizanu očekuju novi igrači narednih dana

Fudbaleri Partizana imali su jednu od najlošijih sezona u istoriji kluba, pošto su završili tek na četvrtom mestu Superlige, pa će morati da kroz kvalifikacije izbore učešće u Ligi konferencija.

U tim je već stiglo i nekoliko novih igrača, ali sastav još uvek nije sklopljen, što je potvrdio i sportski direktor Ivica Kralj.

Sigurno da radimo na pojačanjima, ali u skladu sa našim mogućnostima obavljamo prelazni rok. Ne zavisi samo od nas, imali smo naše želje, trener je takođe imao svoje. Čekali smo dvojicu igrača, ali nismo uspeli da ih angažujemo, sada smo pokrenuli drugu priču. Kao što sam i rekao, finansije mnogo utiču na naš prelazni rok i shodno tome se bavimo prelaznim rokom. Neću da kažem sigurno, ali pretpostavljam da će doći dva igrača u narednih nekoliko dana, ne bih da licitiram tačno koliko. Od toga će biti jedan napadač i verovatno još jedan vezni, otkriva Kralj.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK FINALA ABA LIGE: Zvezda demonstrirala silu protiv Mege

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su kao domaćini savladali Megu sa 103-73, u prvoj utakmici polufinala regionalne ABA lige. Zvezda...

POVEZANE OBJAVE