SUPER UTORAK – dan za Ligu šampiona i SUPER BONUSE!

Nova nedelja – novi izazovi.

Uz kladionicu Meridian svaki izazov je dodatno uzbudljiviji, naročito kada se radi o fudbalu. Poznata kao kuća najvećih bonusa, ova kladionica je i ovog puta pripremila velika iznenađenja i „brdo“ bonusa!

Danas je vreme da vam najavimo da vas u utorak čeka SUPER BONUS! Svi verni korisnici Meridiana biće nagrađeni fantastičnim bonusom čim se uloguju na svoj nalog i to u utorak u 13 časova!

Da, dobro ste pročitali, ovaj bonus stiže POTPUNO BESLATNO i sve što je potrebno da uradite jeste da se ulogujete na svoj nalog i – to je to!

Kako možete iskoristiti bonus?

Ovaj bonus mora se iskoristiti na tikete sa minimum jednim parom i minimalnom kvotom 1.25 po paru. Maksimalna isplata po tiketu je 30.000 RSD, a bonus traje tri dana.

A, kako nas očekuje početak kvalifikacija za Ligu šampiona – i te kako se ima šta staviti na tiket. Evo i nekoliko predloga za klađenje:

Flora – Rakov, dvojka 1.65
BATE – Partizani, kec 2.55
Struga – Žalgiris, dvojka 2.20

I ne brinite ukoliko niste registrovani na meriidanbet.rs. Sada je pravo vreme da to učinite – kliknite OVDE, kreirajte i verifikujte nalog i na vaš račun stiže BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 RSD!

Meridian – kuća najvećih bonusa!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda pustila u prodaju karte za TSC

Fudbaleri Crveni zvezde će u četvrtak dočekati na svom terenu TSC u derbiju 33. kola Superlige Srbije. Crveno-beli su obavestili...

POVEZANE OBJAVE