FUDBAL ILI MILIONI? Saudijci sve moćniji – ko će im odoleti ovog vrelog leta?

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena, Kristijano Ronaldo, je prošle sezone iz Mančester junajteda prešao u saudijski Al Nasr, a zatim je usledila lavina transfera fudbalera iz Evrope u tamošnju ligu.

Vrlo samouvereno, Portugalac je izjavio da će saudijska liga, postati jedna od najjačih, a složili se sa njim ili ne – činjenica je da je tamošnje prvenstvo sve popularnije, naročito za same igrače.

Sergej Milinković-Savić je sve iznenadio prelaskom u Al Hilal, međutim, imamo i primere gde fudbaleri neke druge stvari ipak stavljaju ispred novca i sadašnjeg trenda, pa smo tako videli da je Bruno Fernandeš odbio dve ponude iz ove daleke zemlje, sve kako bi postao pravi predvodnik Mančester junajteda. Bruno Fernandeš će od naredne sezone nositi kapitensku traku Mančester junajteda, nakon što je ista oduzeta Hariju Megvajeru i to je bio sasvim dovoljan razlog da odbije dve unosne ponude iz Saudijske Arabije.

Heung min Son, krilni napadač Totenhema, odbio je nekoliko ponuda iz Saudijske Arabije kako bi produžio svoj boravak u Londonu. Iskusni fudbaler dobio je više ponuda od Saudijaca, a posebno se istakla ona od Al Itihada. Pomenuti klub je ovog leta postao jači za Karima Benezemu i Ngola Kantea. Međutim, Korejac je rekao “ne” i naredne sezone ćemo ga ponovo gledati u Premijer ligi.

A, kako će se dalje stvari odvijati? Prelazni rok je i dalje u toku, a još uvek se spkeuliše o brojnim potencijalnim transferima. Naravno, mnoga imena se vezuju upravo za ovu zemlju.

U to ime, sportska kladionica Meridian napravila je veliki specijal za letnju fudbalsku pijacu, pa na meridianbet.rs možete pronaći NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI za brojne transfere.

Pa, hajde da vidimo neke predloge za klađenje:

POL POGBA:
Bilo koji tim iz saudijske Premijer lige – kvota 3.50
PSŽ – kvota 26
Barselona – kvota 41

VILFRED ZAHA:
Bilo koji tim iz saudijske Premijer lige – kvota 9.00
Atletiko Madrid – kvota 26
Čelsi
– kvota 26

NEJMAR:
Bilo koji tim iz saudijske Premijer lige – kvota 9.00
Mančester junajted – kvota 13
Santos – kvota 34

DUŠAN VLAHOVIĆ:
Bajern Minhen – kvota 5.00
Mančester junajted – kvota 9.00
Arsenal – kvota 13

Sve kvote na transfere pogledajte OVDE i pritom – ne zaboravite da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikacije, jer vas nakon kreiranja i verifikovanja naloga čeka fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u vidu 4.000 RSD za sport i slot klađenje!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POSLE MARSELA: I Tijago Silva ponovo kući!

Brazilski fudbaler Tijago Silva napustio je Čelsi pred kraj ove sezone. Trofejni igrač se danas zvanično vratio u Fluminense gde...

POVEZANE OBJAVE