Slovan ne pušta Čavrića: On je srce tima!

Prethodnih dana se polemisalo o odlasku srpskog fudbalera Aleksandra Čavrića iz Slovana.

Navodno je sve bilo dogovoreno sa Rubinom iz Kazanja, ali sada je došlo do preokreta. Naime, trener kluba iz Slovačke, Vladimir Vajs otkriva da su velike šanse da od transfera u Rusiju ne bude ništa.

Voleo bih da Čavrić ostane. Tačno je postoje pregovori sa Rubinom, to je stvar o kojoj brine vlasnik kluba. Verujem, ipak, da možemo Aleksandra da zadržimo. On je srećan ovde i voleo bi da ostane, samo uz malo poboljšane uslove u ugovoru. Čaki nije alav. On je dobar čovek i igrač. Ovde je sedam godina, duša je našeg tima. Videćemo šta će biti, kako će klub da odluči, rekao je Vajs.

Pregovori Slovana i Rubina su se otegli zbog kvalifikacija za Ligu šampiona. Slovaci bi voleli da Čavrić ostane makar do kraja evropske epizode. S druge strane, Rusi nude 1.000.000 evra i deluje da visina obeštećenja nije prepreka za dogovor.

Ni Čavriću se izglda ne ide. Na pitanje novinara posle meča u Luksemburgu koji mu je period u Slovanu najdraži, srpski fudbaler je uz osmeh odgovorio:

Nadam se da najbolje tek dolazi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŽELE GA FRANCUZI: Zvezdi nedovoljno 3.5 miliona za Glazera!

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su 35. titulu prvaka Srbije. Overili su je trijumfom protiv TSC-a i stekli nedostižnu prednost...

POVEZANE OBJAVE