Terzić otkrio koji fudbaler je na pragu dolaska na Marakanu, govorio i o statusu Kataija i Kange

Crvena zvezda se je obezbedila prvo direktno učešće u grupnoj fazi Lige šampiona u istoriji srpskog fudbala, osvajanjem šampionske titule. Pošto je imala veliku prednost već na polusezoni, pripreme za elitno takmičenje su počele još tada, kada su kaparisana pojačanja u vidu Petera Olajinke i Marka Stamenića.

Nastavilo se sa sklapanjem tima nakon dolaska novog trenera Baraka Bahara, a najava dobrih partija viđena je na jakom turniru u Sankt Peterburgu.

Poslednje pojačanje koje stiže u klub je mladi Uroš Kabić iz Vojvodine, ali nije poslednje, što je potvrdio i generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

One je obelodanio drugi povratak u klub Miloša Degeneka, koji stiže kao zamena za Strahinju Erakovića.

Degenek je pred vratima, očekujem ga za tri dana. Očekujem da danas ili sutra potpišemo Kabića. Mi moramo da budemo Bajern u Srbiji. Sve što je najbolje u zemlji, mora da bude kod nas, ne krije ambicije Terzić, koji je otkrio da za Erakovićevo mesto konkuriše i drugo dete kluba Nikola Leković, koji sigurno ostaje.

Leković ostaje sigurno, nikada nismo imali konkretnu ponudu. On mora da zauzme Erakovo mesto. Staćemo iza njega, on nije tema da ide iz kluba, decidirano je otkrio direktor srpskog šampiona.

Činilo se da je na pragu dolaska u klub Emanuel Late Lat, ali se od njega, sva je prilika, odustalo nakon blistavih izdanja Olajinke i Krasoa.

Pitanje je da li nam je Late Lat potreban. Pričali smo sa Baharom, u špicu imamo paklenu konkurenciju, konstatovao je prvi čovek crveno-belih.

I dalje je na stolu opcija o povratku Erakovića na pozajmicu iz Zenita.

Naša je želja da se Eraković vrati na pozajmicu, a to je i njegova želja. Videćemo. Neka odredi tamo prve treninge. Videćemo šta je najbolje za njega. Mi bismo voleli, ali Zenit kuburi sa štoperima, istakao je Terzić, koji je razrešio i dilemu u vezi sa još jednim mladim fudbalerom.

Mitrović za sada ostaje. Bilo je mnogo telefonskih razgovora oko njega, ali nismo dobili ponudu.

Ono što navijače možda i najviše intrigira jeste status ikona kluba Aleksandra Kataija i Gelora Kange kod novog trenera.

Na Kataija se isto računa, on može da igra u špicu. On je blago Zvezde, u svakom momentu može da nam pomogne. Kanga je mnogo dao klubu, videćemo može li da odgovori zahtevima. To je do njih, a ne do Baraka, poručuje Terzić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LE: Bajer hita ka novom trofeju, Marselj i Atalanta remizirali (VIDEO)

Odigrane su prve polufinalne utakmice u Ligi Evrope, a najzadovoljniji može biti Bajer iz Leverkuzena. Nakon što su obezbedili...

POVEZANE OBJAVE