KABIĆ PREDSTAVLJEN NA MARAKANI: Gledao sam Zvezdu pažljivo na turniru u Sankt Peterburgu

Crvena zvezda predstavila je još jedno pojačanje za novu sezonu, u kojoj će nastupati u Ligi šampiona.

Dosadašnji ofanzivac Vojvodine Uroš Kabić nastavio je tradiciju angažovanja mladih fudbalera iz domaćih klubova, pre svega nakon dolaska Stefana Mitrovića pre godinu dana, sa kojim će se i boriti za mesto u timu.

Svoje utiske nakon obavljenog transfera izneo je sportski direktor kluba Mitar Mrkela.

Radi se o 19- godišnjem napadaču, igraču koji poseduje vanserijski talenat. Dugo smo ga pratili i želeli. Tek smo u ovom prelaznom roku uspeli da se dogovorimo oko prelaska. Verujem da će kroz igre u Zvezdi postati A reprezentativac Srbije i da će postati ljubimac navijača. Publika voli igrače kao što je Uroš, smatra Mrkela.

Sam Kabić je potvrdio da je odabrao šampiona naše zemlje uprkos interesovanja iz inostranstva.

Ovo je velika čast i zadovoljstvo za mene. Došao sam u najveći klub u Srbiji. Stalno je bilo priče i poziva vezanih za italijanske klubove. Zvezda je bila najkonkretnija. Pokazali su da me stvarno žele. Kada sam to video, shvatio sam da želim da dođem ovde, otkrio je mladi ofanzivac.

Istakao je da ga privlači projekat kluba u kom je prepoznao svoje mesto.

Mogu da igram na mnogo pozicija. Gledao sam Zvezdu pažljivo na turniru u Sankt Peterburgu. Malo ko je očekivao da će Zvezda igrati onako dobro. Očigledno je da se ovde dobro radi i da postoji projekat. Sve je bilo iznenada. Shvatio sam da hoću samo u Zvezdu kada sam došao ovde. Ljudi iz kluba su mi pričali dugo šta očekuju od mene, gde me vide. Praktično, tada sam osetio da postoji projekat za mene. Nisam imao više dilemu. Znam koji sistem forsira trener Bahara, praktično to je 3-5-2. Mogu tu da pomognem na više pozicija, smatra Kabić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lazetić zadovoljan nakon pobede: To je za moje igrače velika stvar

Fudbaleri TSC-a pobedili su Partizan rezultatom 2:1 u okvikru 32. kola Superlige Srbije u Humskoj Nakon pobede svoje viđenje utakmice rekao je trener...

POVEZANE OBJAVE