ZVANIČNO: Posle potpisa Kabića, Zvezda vratila i miljenika Delija (FOTO)

Fudbalski klub Crvena zvezda je u dva dana objavio dva pojačanja.

Pre utakmice sa Fiorentinom je osim potpisa Uroša Kabića opremu crveno-belih po treći put zadužio Miloš Degenek.

Defanzivac je bio doskorašnji član američkog MLS kluba Kolumbus a na Marakanu se vraća nakon što je u zimu 2022. napustio klub.

U prva dva mandata, Degenek je sa Zvezdom osvojio šest pehara. Odigrao je do sada 132 utakmice uz tri gola i sedam asistencija. 

Po treći put sam ovde i naravno da mi je drago. Prvi put kad sam došao bio sam mlad i sam, sada sam još uvek mlad, ali imam ženu i dvoje dece i kako vreme ide, rastemo i napredujemo kao ljudi, pa tako smatram i da fudbalski sada imam još veće iskustvo. Pratio sam Zvezdu na pripremama u Rusiji, izuzetno kvalitetna ekipa, idemo u pravom smeru i stvara se nešto novo i dobro. Lično me je trener Barak Bahar zvao da dođem i budem deo ekipe, a to se ne odbija, naravno kad se uzme u obzir da je to još moja Crvena zvezda, bilo je vrlo lako da se dogovorimo. Navikli smo da igramo kvalitetno i pobeđujemo, ali u ove prethodne tri nedelje se igra sjajan fudbal, agresivan, snažan, i tako treba da izgleda Zvezda. Sebe vidim tamo gde me šef stručnog štaba stavi da igram, a moje je da budem zdrav, da se što bolje spremim i pomognem mlađima, te klubu da ostvarimo što bolje rezultate. U prva dva mandata sam imao važnu ulogu u kvalifikacijama za Ligu šampiona, sada smo obezbedili direktan plasman i to je velika stvar za srpski fudbal. Gledamo ka budućnosti, i uprkos tome što nas čekaju teške utakmice u Ligi šampiona, verujem da možemo da napravimo nešto veliko. Hvala svim zvezdašima kojima sam drag i koji su mi poželeli dobrodošlicu, trudiću se da ispunim očekivanja i budem još bolji nego u prethodna dva mandata. Takođe, hvala mojoj porodici i najbližima koji su takođe srećni što sam ponovo u Zvezdi, rekao je Degenek po povratku.

On je sa Zvezdom potpisao dvogodišnji ugovor.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Košarkaš Studentskog centra prijavljen za NBA draft!

Mladi košarkaš Studentskog centra Luka Bogavac prijavio se za ovogodišnji NBA draft, saopštio je njegov menadžer Miško Ražnatović. https://www.sportskacentrala.com/2024/04/28/jos-jedan-igrac-mege-se-prijavio-za-nba-draft/?swcfpc=1 Bogavac...

POVEZANE OBJAVE