BUKARI NAJAVLJUJE FIORENTINU: Želimo da se protiv najboljih ekipa spremimo za Ligu šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde sutra igraju prijateljski susret protiv Fiorentne.

Nakon objavljenog rasporeda prvog kola Superlige Srbije, ništa još nije poznato zbog još uvek nerešenog slučaja Kolubara.

Pre utakmice se oglasio prvotimac crveno-belih Osman Bukari.

Sa nestrpljenjem očekujemo meč protiv Fiorentine, uželeli smo se fudbala na Marakani. Iako smo igrali protiv ekipe TSC, tribine su bile prazne. Znamo da nije isti osećaj kao kada je mnogo ljudi prisutno na stadionu. Priželjkujemo odličnu utakmicu, s obzirom da igramo protiv snažnog tima, koji dolazi iz jedne od najboljih liga u Evropi. Serija A je sastavljena od veoma dobrih ekipa, među kojima je i Fiorentina. Igrali su finale Kupa Italije i Lige konferencija, to nije mala stvar. Želimo da odmerimo snage protiv najboljih ekipa kako bi se spremili za Ligu šampiona, rekao je on za klupski sajt.

Potom je dodao:

Iskoristio bih priliku da pozovem sve navijače da dođu u što većem broju na utakmicu protiv Fiorentine. Stalno razgovaramo u svlačionici kako će biti pun stadion, a to nas naročito raduje. Uželeli smo se mečeva na Marakani, kao i zvezdaši. Idemo po novu pobedu, njihova podrška će nam dati dodatnu snagu, zaključio je Bukari.

Zvezda je na pripremama za novu sezonu osvojila Pari kup u Rusiji. Duel Zvezde i Fiorentine je na programu sutra od 20 sati na stadionu “Rajko Mitić”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE