KLADI SE PAMETNO, OSIGURAJ DOBITAK: Odigraj tiket preko Meridian aplikacije i ne brini za njegov ishod!

Fudbalska sezona je već startovala, u toku su kvalifikacije za Ligu šampiona, kao i za Ligu konferencija, što znači da nas od utorka do četvrtka čeka zaista „brdo“ utakmica.

Srbija će ove nedelje imati predstavnika u kvalifiakcijama za Ligu konferencija, pošto novosadska Vojvodina igra protiv APOEL-a, ali to svakako nije jedina interesantna utakmica.

U ime novog fudbalskog spektakl koji nas očekuje, sportska kladionica Meridian pripremila je idealne uslove za online kladjenje i sugurne dobitke!

Da, dobro ste pročitali, sa Meridianom ste UVEK NA DOBITKU!

Kako to?

Pa, za početak – potrebno je da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, verifikujte svoj nalog i na vaš račun stiže fantastičan BONUSDOBRODOŠLICE u iznosu od4.000 RSD, koji možete iskoristiti na slot i sport klađenje.

A, nakon toga – sastavite tiket putem meridianbet.rs aplikaciji i ne brinite, jer čak i ako on ne bude dobitan – čeka vas poklon bonus 5% od uloga.

Android, iOS, Huawei – sasvim je svejedno koju aplikaciju imate, sastavite tiket koji ima minimum četiri para saminimalnom kvotom po paru – 1.5 i minimalnom uplatom od 100 RSD i budite bez brige!

Iskoristite fudbalske utakmice za idealan tiket, a evo i nekoliko predloga za klađenje:

Žalgiris – Galatasaraj, dvojka 1.70
Dinamo – Astana, kec 1.50
Aris Limasol – BATE, kec 1.65
APOEL – Vojvodina, kec 1.65

Dakle, sve vas čeka na jednom mestu – na meridianbet.rs

BONUS VIDEO:

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Košarkaš Studentskog centra prijavljen za NBA draft!

Mladi košarkaš Studentskog centra Luka Bogavac prijavio se za ovogodišnji NBA draft, saopštio je njegov menadžer Miško Ražnatović. https://www.sportskacentrala.com/2024/04/28/jos-jedan-igrac-mege-se-prijavio-za-nba-draft/?swcfpc=1 Bogavac...

POVEZANE OBJAVE