Lekovića želi višestruki prvak Evrope!

Nedavno je Crvena zvezda za 7.000.000 evra prodala Strahinju Erakovića Zenitu iz Sankt Peterburga, nakon što se mladi defanzivac afirmisao kao reprezentativac Srbije, igrajući za prvi tim kluba u kom je ponikao.

Generalni direktor Zvezdan Terzić je nakon toga isticao da drugi mladi defanzivac Stefan Leković nije na prodaju, a za razliku od Erakovića, on još uvek nije odigrao mnogo minuta u prvom timu.

Ipak, interesovanja za njega ne manjka uprkos tome. Kako prenosi nemački “Sport 1”, Lekovića želi ovog leta da angažuje čitav bundesligaški vrh.

Za 19-godišnjeg visokog štopera zainteresvovan je šestostruki prvak Evrope minhenski Bajern, kao i Borusija iz Dortmunda i Lajpcig.

Pored Erakovića, klub je u ovom prelaznom roku zaradio i od prodaje Aleksandra Pešića Ferencvarošu za 1.500.000 evra, kao i Petra Stanića TSC-u za 200.000 evra.

Zvezda je trenutno dosta popunjena na štoperskoj poziciji, posebno nakon povratka Miloša Degeneka. Pored reprezentativca Australije i Lekovića, tu su još i Aleksandar Dragović, Uroš Spajić i Srđan Mijailović, kog Bahar koristi na ovom mestu u timu u formaciji sa tri štopera.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda pustila u prodaju karte za TSC

Fudbaleri Crveni zvezde će u četvrtak dočekati na svom terenu TSC u derbiju 33. kola Superlige Srbije. Crveno-beli su obavestili...

POVEZANE OBJAVE