Mbape doneo odluku o prelasku kod Mitrovića i SMS-a, njegov saigrač odlazi u Al Hilal!

Saudijska Arabija je namerila da angažuje najveće zvezde svetskog fudbala i stvori, ako ne jaku, makar marketinški veoma primamljivu ligu.

U tome im ide poprilično dobro, posebno Al Hilalu, koji je nakon srpski reprezentativaca Sergeja Milinković-Savića i, sva je prilika, Aleksandra Mitrovića, angažovao i Malkoma iz Zenita.

Ipak, udarili su u zid kad su se namerili na Kilijana Mbapea, verovatno najboljeg fudbalera na svetu.

Iako je došlo do kraha između njega i Pari Sen Žermena, francuskom reprezentativcu ne pada na pamet da se otisne u Aziju!

PSŽ je prihvatio ponudu od 300.000.000, što je očekivano, ali svakako i nerealno mnogo jer mu ugovor ističe za godinu dana, a jasno je da više neće oblačiti dres Svetaca.

Međutim, Mbape ne želi ni da priča sa predstavnicima Saudijaca, pa ni da čuje za godišnji ugovor u iznosu od 700.000.000 evra! Tako će PSŽ ipak morati da se zadovolji daleko slabijom ponudom nekog od evropskih klubova.

Ipak, izgleda da će njegov dosadašnji saigrač, Italijan Marko Verati biti novi fudaler u nizu ovog kluba, pošto je Fabricio Romano javio da je postignut dogovor za trogodišnji ugovor.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE