ZVANIČNO: Partizan promovisao pojačanje iz redova velikog rivala (FOTO)

Fudbalski klub Partizan je, nakon Mateusa Saldanje, predstavio i drugo pojačanje danas, a u pitanju je dosadašnji bek TSC-a Aranđel Stojković.

Kao grom iz vedra neba juče je objavljena informacija da će crno-beli aktivirati otkupnu klauzulu i u transferu vrednom 150.000 evra angažovati Stojkovića, koji tako neće nastupiti u kvalifikacijama za Ligu šampiona sa dosadašnjim klubom.

Stojković je potpisao trogodišnji ugovor, i to samo dva dana pre nego što će se dva tima sastati u prvom kolu Superlige, pa ostaje da se vidi da li će i debitovati baš protiv dojučerašnjih saigrača.

Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam dobio priliku da ponovo budem deo Partizana. Dobio sam poziv od Igora Duljaja i bez ikakvog razmišljanja sam doneo odluku, rekao je novi fudbaler crno-belih.

Istakao je i svoje najveće kvalitete u igri.

Najsigurnije se osećam kada je lopta u mojim nogama. Više volim ofanzivniju igru i mislim da mogu da doprinesem mnogo ekipi ofanzivno, ali isto tako mogu i da pomognem defanzivno. Smatram da sam dosta napredovao u defanzivi u poslednjih nekoliko godina. Uz veliku podršku navijača ove sezone i uz novu ekipu – mislim da možemo ostvariti zaista dobre i pozitivne rezultate, da na kraju svi budemo srećni i da se radujemo novim pobedama, izjavio je Stojković.

Dvojicu novih saigrača posebno dobro poznaje.

Znam dosta igrača, momci su odlični. Radujem se saradnji sa svakim od njih, ali posebno bih izdvojio Sinišu Saničanina i Nemanju Nikolića, jer sam igrao sa njima i pre ovoga. Sa Sanijem sam igrao u Vojvodini i družili smo se, kako na terenu, tako i van njega. Sa Nemanjom sam igrao i u Spartaku, kao i u Vojvodini, a u oba kluba smo bili cimeri u svakom karantinu. U jednom periodu smo čak i živeli zajedno, tako da mi zaista znači njegovo prisustvo i ovde i u ekipi. Mislim da će mi dosta pomoći da se što pre uklopim, istakao je Stojković.

Ovaj 28-godišnjak je prethodno nastupao i za Vojvodinu i subotički Spartak, a pre timova sa severa zemlje je profesionalnu karijeru započeo u BSK Borči.

Ovo je deveto pojačanje Partizana ovog leta, pošto su prethodno angažovani Mateus Saldanja, Aldo Kalulu, Frenk Kanute, Aleksandar Šćekić, Ksander Severina, Nemanja Nikolić, Nikola Antić i golman Aleksandar Jovanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: Dončić nosio Dalas, ispao prošlogodišnji vicešampion! (VIDEO)

Sinoć su se u NBA ligi odigrala dva plej-of susreta. Dalas je stigao nadomak polufinala zapada i meča protiv Oklahome....

POVEZANE OBJAVE