BAHAR PRED VOJVODINU: Zna koliko su visoka očekivanja navijača, Katai i Mijatović van stroja, Kanga se tek priključuje

Fudbaleri Crvene zvezde počinju sutra takmičenje u Superligi Srbije protiv Vojvodine.

Crveno-beli su u generalnoj probi za taj duel sa 5:0 pobedili Fiorentinu. Novosađani su izgubili od APOEL-a u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Pre sutrašnjeg okršaja, oglasio se na konferenciji za medije Zvezdin strateg Barak Bahar.

Jedva čekam da vidim navijače na zvaničnoj utakmici. Očekujem sjajan spektakl na tribinama i mogu da obećam da će zvezdaši moći da vide strast i želju za pobedom kod fudbalera, započeo je on konferenciju.

BAHAROV PRESING MELJE: Zvezdi dovoljno poluvreme za petardu protiv Fiorentine, napadači nastavljaju da tresu mreže!

Ekipa je odradila dobre pripreme i poboljšava se iz utakmice u utakmicu. Smatram da je tim u dobroj formi već sada, ali se “pik” očekuje na startu grupne faze Lige šampiona.Bilo je i dobrih i loših strana igre na meču protiv Fiorentine. Mogli smo da postignemo i više golova, ali očekujemo da budemo sve bolji i bolji iz meča u meč.Zadovoljan sam svim mladim igračima. Kako onim kvalitetima koje prikazuju na utakmicama, tako i onim što prikazuju na treninzima, dodaje Bahar.

On je naveo da sutra neće moći da računa na Aleksandra Kataija i Jovana Mijatovića uz dodatak da se tek sada ekipi priključuje i Gelor Kanga.

Znamo koliko su visoka očekivanja navijača, verovatno očekuju i da osvojimo Ligu šampiona. Verujem u svoj tim, ni stručni štab, ni ekipa ne osećaju strah i daćemo sve od sebe da opravdamo očekivanja.Volim osećaj pritiska i to je ono što me pokreće. Veliki broj ljudi koja bodri klub je nešto što me inspiriše da ostvarim velike uspehe i da ekipa pruži svoj maksimum.

Meč Zvezde i Vojvodine igra se sutra od 20 sati na stadionu “Rajko Mitić”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA liga donela odluku: On je najbolji trener elitnog takmičenja

Trener košarkaša Oklahome Mark Dagnolt proglašen je za najboljeg trenera u NBA ligi, objavilo je to takmičenje. Dagnolt je predvodio...

POVEZANE OBJAVE