BEZ DLAKE NA JEZIKU: Bivši fudbaler Zvezde iskreno o odnosu navijača Budućnosti prema Dejanu Radonjiću

Činilo se da će se Dejan Radonjić nakon mnogo godina vratiti na klupu podgoričke Budućnosti, u kojoj se i afirmisao i iz koje je prešao u Crvenu zvezdu.

Međutim, navijači su se isprečili, pošto nisu želeli da se nakon mnogo godina provedenih u Zvezdi, tokom kojih se razvilo veliko rivalstvo između dva kluba, vrati u njihov klub.

Ovakav razvoj situacije posredno je prokomentarisao, u intervjuu koji je dao za “Maxbet Sport“, bivši fudbaler Crvene zvezde Igor Burzanović, govoreći o incidentu tokom utakmice Budućnosti u kvalifikacijama za Ligu konferencija, kada je navijač sa plavim dresom Dejana Savićevića izbačen sa tribine.

Gledao sam meč na televiziji i pročitao šta se desilo. Pričam iskreno i bez dlake na jeziku. “Varvari” su ljudi koji žive za Budućnost i otkad ja pamtim najveći rivali su bili Crvena zvezda i Partizan. Dolazilo je i do tuča između navijačkih grupa. Neki ni meni nikad nisu oprostili što sam prešao u Zvezdu. Pa Nikola Ivanović i Dejan Radonjić zbog toga nisu dobrodošli u svoj grad. Ne opravdavam nikakvo nasilje i naravno da mislim da svako može da dođe na utakmicu u čemu god želi, ali… Drugačije nije moglo da bude. Jednostavno ti momci nisu mogli da pređu preko toga. A taj koji je to uradio, morao je da zna da bi to nekog moglo da isprovocira. A ako je provocirao namerno, onda je uspeo, rekao je Burzanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Novi udarac za Liverpul, korak unazad u borbi za titulu, remi protiv Vest Hema (VIDEO)

U prvoj utakmici 35. kola Premijer lige, izabranici menadžera Jorgena Klopa kao gosti odigrali su protiv Vest Hema nerešeno,...

POVEZANE OBJAVE