Bilo je zabavno: Ledej o ponudi Zvezde i Makabija

Jedan od najboljih košarkaša Partizana Zek Ledej produžio je juna ugovor sa crno-belima.

Za sjajnog košarkaša bili su zainteresovani klubovi iz Evrolige, najviše interesovanja je pokazao Makabi, a spominjalo se da je imao i i ponudu Zvezde.

– Ne bih baš tako rekao. Delovi ugovora nisu javni, poznati su samo meni. Imamo dobru bazu tima, ludo je što ćemo Kevin Panter i ja biti saigrači punih pet godina, rekao je Ledej za podkast novinara Donatasa Urbonasa koji radi za Basket news.

O navodnoj ponudi Crvene zvezde sjajni košarkaš je rekao.

– Neću u to da ulazim. Prelazni rok je generalno bio interesantan, ponude su dolazile sa raznih mesta. Bilo je zabavno. Na kraju sam zahvalan što sam sve ovo prošao. Put koji sam prošao nije bio idealan. To što sam dostigao sve ovo i zaradio je pravi blagoslov, jer sam uložio mnogo rada, jasan je Ledej.

Ipak jedna stvar je bila veoma važna u tome da Zek ostane u Partizanu, a to je potpis kapitena Kevina Pantera.

To što je Kevin ostao je bila velika stvar. Ja sam znao da će to da se desi jer smo dobri prijatelji. To je imalo uticaj na moju odluku. Pogledao sam koje imam ponude, kakve su situacije. Rekao sam sebi ok imam Kevina tu, izgradili smo kulturu ovde. Kada smo došli, sve je bilo novo. Nije bilo popularno. Mi smo došli i gradili kulturu od prvog dana. Pomagali smo mladima, da shvate šta donose timu i trudili se da budemo najbolji što možemo. Dobro je bilo videti da je Kevin dobio ono što je zaslužio i to je sigurno igralo ulogu u mojoj odluci. Želeo sam da nastavim sa tom kulturom, da je pravim dalje. Kao američki igrač ili stranac generalno ne dobijaš to tako često. Dođeš u klub koji je na niskom nivou i gradiš nešto. Blagoslov je biti na takvom mestu“, kaže Ledej.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OGLASILI SE CRNO-BELI: Omladinci Zvezde i Partizana na humanitarnom događaju

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su ovog proleća dva večita derbija. U polufinalu Kupa i u prvenstvu. Međutim, sada...

POVEZANE OBJAVE