Late Lat na korak od novog kluba

Nakon što se Crvena zvezda ovog leta pojačala Peterom Olajinkom i Žan-Filip Krasoom kao vrhunskim napadačima bez dinara obeštećenja, već je bio viđen na Marakani i Emanule Late Lat, kao najskuplje pojačanje u istoriji kluba.

Podsetimo, Crvena zvezda je dogovorila prelazak ovog napadača iz Atalante za 3.500.000 evra, delovalo je da je sve dogovoreno, ali se Late Lat predomislio i imao nameru da ostane u Sent Galenu, u kom je bio veoma efikasan prošle sezone sa 16 postignutih golova. Međutim, Švajcarci nisu mogli da isplate traženo obeštećenje, pa se na kraju pridružio timu iz Bergama.

I tu je nastavio sa efikasnim partijama, sa četiri postignuta gola na pripremnim mečevima, a izgleda da je konačno došlo vreme da zvanično napusti višestrukog učesnika Lige šampiona prethodnih godina.

Prema poslednjim informacijama, Late Lat je u završnim pregovorima sa članom engleskog Čempionšipa Midlzbroom, nekada premijerligašem. Navodno bi trebalo da potpiše četvorogodišnji ugovor sa timom koji trenira legendarni fudbaler Mančester Junajteda Majkl Kerik.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE