FUDBAL SE VRATIO NA VELIKA VRATA: Iskoristi NAJVEĆE KVOTE U MERIDIANU, odigraj tiket i zaradi MILIONE!

Premijer liga, Liga 1, La Liga, Super liga Srbije – sve to nas očekuje ove subote, pa je jasno da ćemo je provesti uz male ekrane, ali i sa mnogo uzbuđenja!

Ovo leto nije bilo bogato sportskim događajima, ali s obzirom na to da su najbolje fudbalske lige startovale – vreme je da se to promeni i da uživamo u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu!

Prelazni rok bio je više nego uzbudljiv, sada se priča o transferu leta – Hari Kejn bi mogao da napusti Totenhem i pređe u Bajern Minhen, ali na pragu odlaska bio je i recimo Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, Nejmar, Kilijan Mbape… Ništa od toga se, za sada, nije ostvarilo, tako da je jasno da ćemo u TOP LIGAMA i dalje gledati prave fudbalske majstore!

Samo ove subote čeka nas mnogo zanimljivih utakmica, a upravo za njih – sportska kladionica Meridian donosi NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, kao i vrhunske bonuse za online klađenje!

Samo za vas – izdvajamo pet najzanimljivijih mečeva i sjajne kvote koje vas čekaju na dobro poznatoj adresi – meridianbet.rs:

Everton – Fulam, kec 2.20

Njukasl – Aston Vila, kec 1.80

Marsej – Rems, kec 1.75

Atletiko Bilbao – Real Madrid, dvojka 2.20

Čukarički – Javor, kec 1.40

Šta treba da uradite? Za početak, da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, verifikujete svoj nalog, preuzmete fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 RSD, a onda – prepišete tiket i uživate!

REGISTRUJTE SE – PREUZMITE BONUSE!

Nema potrebe da brinete da li je tiket dobitan ili ne, jer ukoliko ga odigrate preko Meridianove aplikacije – u plusu ste čak i ako „padnete“ tiket, jer vas čeka 5% bonusa od uloga!

Da, dobro ste pročitali. Sa Meridianom ste uvek na dobitku!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OPROŠTAJ OD MADRIDA: Sjajni Čeh izbacio Nadala!

Španski teniser Rafael Nadal neće igrati četvrtfinale mastersa u Madridu. Poražen je sa 2:0 od Čeha Jirija Lehečke pred domaćom...

POVEZANE OBJAVE