Problem za odbojkašice pred početak EP

Pred početak Evropskog prvenstva u odbojci, ženska odbojkaška reprezentacija Srbije našla se u neočekivanom problemu.

Naime, dvojica pomoćnika selektora Đovanija Gvidetija nisu dobila vize i ne mogu da putuju sa ekipom.

Reč je o trenerima iz stručnog štaba koje je Gvideti doveo sa sobom iz Turske, prvom pomoćniku Saimu Pakanu i skautu Fatihu Jagdži kojima su zahtevi za vize odbijeni bez ikakvog objašnjenja dok je Ahmet Eršimšek dobio vizu bez problema.

-Sport znači takmičenje, ali sport više nisu samo utakmice, to je ogroman univerzum igrača, struke, gledalaca i brendova. Sport je most prijateljstva koji uklanja granice između zemalja i ljudi, počeo je izlaganje Gvideti.

-Imamo loše vesti. Dvojica mojih pomoćnika sa turskim pasošima ne mogu da budu sa ekipom na Evropskom prvenstvu zbog problema sa vizom. Ova situacija pravi veliku štetu vrednosti odbojkaškog brenda. Pokušavamo da rešimo problem već 15 dana, ali nismo dobili nikakve rezultate, dodao je i uputio apel:

To su vrhunski treneri. Nadam se da će ovo biti poslednji put da sportski radnici iz Turske doživljavaju ovakve probleme sa vizom. Bio bih više nego srećan ako bih video neke nadležne organe koji pokušavaju da reše ovaj problem. Ne zbog mene i mog tima, već zbog vrednosti brenda internacionalne odbojke, zaključio je Gvideti.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE