SRPKINJE SPREMNE ZA EP: Ovde smo došli sa velikim ambicijama

Odbojkašice Srbije protiv Ukrajine u petak počinju takmičenje na Evropskom prvenstvu.

Na prošlom takmičenju nisu uspele po treći put uzastopno da se popnu na tron.

Izabranice Đovanija Gvidetija, odradile su prvi trening u Gentu. Osim Ukrajine i jednog od domaćina Belgije, rivalke su i Slovenija, Poljska i Mađarska.

Iza nas je težak i dug period priprema. Svaki trening smo odradile na maksimumu. Nadam se da će se to isplatiti. U petak počinjemo. Imamo dva dana do tada da se pripremimo. Nijednu ekipu nećemo podcenjivati. Svi su ovde došli sa velikim ambicijama. I mi ih imamo. Idemo korak po korak, rekla je primač servisa Bjanka Buša.

Gvideti saopštio spisak odbojkašica za Evropsko prvenstvo

Uz nju se oglasila i Sara Lozo:

Počinje napokon Evropsko prvenstvo. Odradile smo prvi trening, danas smo stigle u Belgiju. Očekuje nas prva utakmica protiv reprezentacije Ukrajine. Spremićemo se. Na ovom prvenstvu je najbitnija naša igra. Da se koncentrišemo na nas. Da smanjimo naše greške. Naš najveći rival u grupnoj fazi je Poljska, dodala je ona.

Duel Srbije i Ukrajine, igra se kao što je pomenuto, u petak od 17 časova. Domaćini takmičenja su osim Belgije, Italija, Nemačka i Estonija.

Takmičenje je počelo juče trijumfom branioca titule Italije sa 3:0 protiv Rumunije. Trajaće do 3. septrmbra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Još jedan poraz Partizana: TSC bolji od crno-belih

U okviru 32.kola Superlige fudbaleri Partizana su na svom terenu izgubili od TSC-a rezultatom 1:2. Poluvreme u Humskoj završeno je...

POVEZANE OBJAVE