IGRAČI PRED ODLAZAK NA SVETSKO PRVENSTVO: Puni energije i entuzijazma putujemo u Manilu!

Košarkaška reprezentacija Srbije zabeležila je i drugu pobedu na Kupu solidarnosti u Kini. Nakon domaće selekcije, danas je pao i Brazil, što je ujedno bila i poslednja pripremna utakmica pred početak Svetskog prvenstva.

PEŠIĆ NAKON POBEDE PRED START MUNDOBASKETA: Trebalo nam je ovo

Bek srpske reprezentacije Aleksa Avramović pun je optimizma nakon današnje pobede.

Vrlo kvalitetne dve provere, prvo protiv Kine, sa kojom otvaramo Svetski kup. Za Brazil znamo koliko je kvalitetna ekipa, šta su sve uradili na svom kontinentu. Odlični igrači, bivši i sadašnji NBA igrači, sjajno su povezani sa svojim centrima, pre svega sa Kaboklom koji je takođe bivši NBA igrač. Imali smo dobru reakciju u odbrani. Jesmo primili 81 poen, imali smo nekoliko sitnih propusta. Intenzitet u odbrani tokom celog turnira je bio dobar. Bez dvojice najboljih igrača izneli smo utakmicu kako treba. Puni energije i entuzijazma putujemo u Manilu, poručio je Avramović.

Centar Filip Petrušev potencira vidljiv napredak u igri.

Dobar turnir za nas, dve pobede. Izgledali smo dobro, podigli smo formu u odnosu na turnir u Grčkoj. I dalje imamo neke stvari da korigujemo pre početka Mundobasketa. Igrali smo bez dvojice najboljih igrača, ono pravo tek predstoji. Verujem da ćemo biti najbolja verzija nas kada to bude najpotrebnije, izjavio je Petrušev.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Predsednik Budućnosti napravio haos posle meča sa Partizanom?

Kako prenose mediji, predsednik Budućnosti Dragan Bokan navodno je upao u svlačionicu sudija posle drugog meča polufinala plej-ofa ABA...

POVEZANE OBJAVE