KOLO SREĆE SE OKREĆE: Saudijci teraju skupo plaćeno pojačanje nakon mesec dana!

Kristijano Ronaldo pokrenuo je lavinu u zimskom prelaznom roku pojačavši Al Nasr, pomalo i prinudno jer ga nijedan ozbiljniji klub nije želeo. Ipak, nije mu loše, s obzirom na enormnu platu.

Šest meseci kasnije nastala je prava arapska ludnica i egzodus najboljih evropskih fudbalera, koji ne mogu da odole zovu novca nauštrb kvaliteta i ozbiljnog fudbala.

Jedno od najzvučnijih imena koje se otislo tamo je i Karim Benzema, koji je posle gotovo decenije i po u Real Madridu prešao u Al Itihad. Uz njega su stigli i Ngolo Kante i Fabinjo, ali i Portugalac Žota, za kog je škotski Seltik inkasirao rekordnih 60.000.000 evra!

Sam igrač je dobio godišnju platu od 12.000.000 evra, ali je po mišljenju kluba nije opravdao. U prva dva kola tamošnjeg prvenstva bio je rezervista, a ni u pripremnim utakmicama nije uspeo da postigne gol.

Zato klub ima nameru da ga se oslobodi posle samo mesec dana od potpisa za klub. Namera je da se pošalje na pozajmicu, kako bi se oslobodilo mesto za novog stranca. Ostaje samo pitanje kojom dinamikom bi se podelila njegova enormno visoka plata, i da li bi to mogao da isprati jedino drugi klub iz Saudijske Arabije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE