PREOKRET: Leković privremeno napušta Zvezdu, saigrač garantovao za njega?!

Bilo je ovog leta priča da mladog štopera Crvene zvezde Stefana Lekovića želi Borusija iz Dortmunda i još nekoliko timova iz Bundeslige, ali je izgleda konkretna ponuda izostala.

Međutim, nedavno su se pojavile informacije da su u redovima srpskog šampiona rešili da ga prodaju jer trener Bahar prednost daje iskusnijim defanzivcima.

Na kraju bi sve moglo da rezultira privremenim odlaskom, odnosno pozajmicom bečkoj Austriji! Kako navodi “Mozzart Sport“, garancije za mladog saigrača je svom bivšem klubu pružio Aleksandar Dragović.

Ostaje samo da se vidi da li će postojati eventualna opcija otkupa ugovora, ali je u to teško verovati, jer austrijski klub nije platežno naročito moćan.

U drugom delu prošle sezone je 19-godišnjak dobijao priliku kod Miloša Milojevića, a u poslednjem kolu postigao u prvenac protiv Novog Pazara. Međutim, od kako je Bahar trener nije odigrao ni minut u zvaničnim utakmicama.

Austrija je u kvalifikacijama za Ligu konferencija ispala od Legije, pa joj ostaje samo takmičenje u domaćim okvirima, gde joj takođe nije dobro krenulo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Još jedan igrač Mege se prijavio za NBA draft

Nakon Nikole Đurišića, Andrije Jelavića i Bogoljuba Markovića, još jedan igrač Mege prijavio se za učešće na ovogodišnjem NBA...

POVEZANE OBJAVE