Veliko pojačanje Zvezde već pred odlaskom iz kluba?!

Ovog leta je, pored brojnih velikih pojačanja, Crvena zvezda konačno realizovala i angažovanje dugo vremena najveće želje – Edmunda Ada.

Međutim, vezista iz Gane mogao bi da se ne zadrži dugo u Beogradu i da već posle nepuna dva meseca ode na pozajmicu u Italiju.

Vezista koji je bio deo ekipe Šerifa koja je oduševljavala Evropu, tada je prvo izbacio upravo srpskog šampiona, a zatim i zagrebački Dinamo iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Međutim, nije se tu zaustavio. Zvezde Real Madrida znaju zašto.

Ipak, usledili su problemi sa povredom i stagnacija u karijeri, pa u srpskom klubu nisu bili sigurni da li žele da ga angažuju, zbog čega je zimus završio, pomalo iznenađujuće, u subotičkom Spartaku.

U redovima srpskog šampiona su ipak rešili da ovog leta vredi izdvojiti određeno obeštećenje i dovesti ga u tim za Ligu šampiona sa severa zemlje.

Međutim, nije se našao čak ni u protokolu nijednom od početka sezone, pa je jasno da trener Barak Bahar ne računa na njega.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEDOVOLJAN TRIPL DABL JOKIĆA: Lejkersi prekinuli crni niz protiv Denvera! (VIDEO)

Košarkaši Denvera nisu uspeli da iskoriste prvu meč loptu za plasman u polufinale zapadne konferencije. Lejkersi su posle 11 uzastopnih...

POVEZANE OBJAVE