NEPOGREŠIVE SRPKINJE: Dame zacementirale prvo mesto, poznat rival u osmini finala!

Odbojkašice Srbije, bez poraza završile su grupnu fazu Evropskog prvenstva. One su večeras sa savladale jednog od domaćina Belgiju sa 3:0.

Po setovima (25:13, 25:13, 25:19,)

Naš tim je odlično počeo prvi set. Povele su Srpkinje sa 5:1. Kasnije su naše devojke stigle i do dvocifrene prednosti 12:2.

Srbija je do kraja prvog dela igre rutinski održavala vođstvo.

Naš tim se odlepio i po početku drugog seta na 5:3. Naš tim je u prvom delu drugog seta stigao do +6 (11:5). Kao i kod prvog seta, izabranice Đovanija Gvidetija su u jednom trenutku “dodale gas”. Istim rezultatom osvojile su i drugi set.

Treći deo igre počeo je u izjednačenom ritmu. Srbija je uspela da se odlepi na 9:6. Belgijanke su uspevale da održe priključak i pariraju mnogo bolje nego u prva dva seta. Naš tim je stigao do 17:12. Potom su u rutinskom ritmu privele susret kraju.

Najbolja u našem timu bila je Aleksandra Uzelac uz 10 Tijane Bošković. Paulin Martin bila je najbolja kod Belgijanki sa 13 poena.

Naš tim ostaje u Belgiji a u osmini finala igraće protiv Švedske. Taj susret je planiran za nedelju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE