STIŽU BRUTALNE KVOTE ZA US OPEN + 5.000 RSD BONUSA!

Iščekivanju je kraj – poslednji grend slem ove sezone startuje, što znači da će najbolji srpski teniser svih vremena, Novak Đoković, ponovo kročiti na Artur Eš – stadion na kojem nije igrao pune dve godine.

Ovogodišnje izdanje US Opena već sada je privuklo mnogo pažnje, pogotovo kada se uzme u obzir da je žreb održan u tajnosti. Razlog ovakve odluke organizatora nije poznat, ali je svakako izazvao veliku pompu. Nema sumnje da će i sam turnir biti pod budnim okom javnosti, pa hajde da vidimo šta je to što nas čeka od sutra.

Titulu u muškoj konkurenciji brani mladi španski teniser, Karlos Alkaras, a na putu ka tronu stoje mu Danil Medvedev, Andrej Rubljov, Kasper Rud i naravno – Novak Đoković. Pre samo nekoliko dana, srpski teniser je u finalu Sinsinatija savladao upravo Alkarasa, ali kako se sada nalaze na suprotnim stranama žreba – njihov duel nije moguć pre finala.

Ipak, sportska kladionica Meridian je već sada pripremila SPECIJAL IGARA za US OPEN, pa tako, između ostalog, već danas možete prognozirati šampiona poslednjeg grend slema u sezoni.

Evo nekoliko predloga za klađenje:

ŠAMPION US OPENA:

Novak Đoković – kvota 2.15

Karlos Alkaras – kvota 2.30

Danil Medvedev – kvota 6.95

Janik Siner – kvota 10.7

Aleksandar Zverev – kvota 20.4

Napomena: kvote su podložne promenama.

To nije sve – kao što smo rekli, čeka vas fantastičan SPECIJAL IGARA, koji možete pogledati OVDE.

A, pre svega toga – ne zaboravite da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, verifikujete svoj nalog i obavezno preuzmete fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u iznosu od 5.000 RSD i to POTPUNO BESPLATNO ako se registrujete uz promo kod bullseye!

Dakle, recept za uživanje uz vrhunski tenise je jednostavan – upalite TV, kreirajte nalog u Meridianu i uz NAJVEĆE KVOTE odigrajte tiket vredan miliona!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LUDNICA U ZAUSTAVNOM VREMENU: Krstović “bombom” doneo prednost, ali je izostala pobeda (VIDEO)

Fudbaleri Lećea remizirali su na svom terenu u utakmici protiv Monce, pošto je nakon prave drame u završnici duel...

POVEZANE OBJAVE