JOŠ UVEK POSTOJI PREPREKA: Poketino govorio o mogućnostima za Petrovićev debi na golu Čelsija

Srpski igolman Đorđe Petrović nedavno je potpisao ugovor sa londonskim Čelsijem, u transferu vrednom 14.000.000 funti iz Nju Ingland Revolušna.

Očekivalo se da bi Srbin debi mogao da upiše već sutra u duelu protiv Vimbldona u Karabao kupu, međutim to se neće desiti. O mogućnostima za to je govorio trener Čelsija Maurisio Poketino.

Protiv Vimbldona će braniti Sančez, još uvek nismo dobili potvrdu da li je Petrović dostupan ili ne. Još uvek ne znam da li možemo da računamo na njega u sredu i zato smo se pripremali za utakmicu sa Robertom na golu, otkrio je Poketino.

Mislim da mu treba više vremena da shvati način na koji želimo da igramo, koncept sa Tonijem i Hilariom. Petrović dobro radi, ali ne želimo da žurimo. Ne znamo ni da li će biti na klupi, jer dozvole još uvek nem, otkrio je argentinski stručnjak, pritom misleći na pomoćnog trenera i trenera golmana.

Poketino je veče pre zvanične promocije Petrovića zbunio javnost rekavši da nije upućen da je naš golman na lekarskim pregledima, ali je ipak sve realizovano po planu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DA OBNOVIMO GRADIVO: Da li je počela Olimpijada ili Olimpijske igre?

Večeras je u toku ceremonija svečanog otvaranja 33. modernih letnjih Olimpijskih igara, koje se održavaju u Parizu. Upravo tako...

POVEZANE OBJAVE