NAPAD POSTAJE JOŠ JAČI: Vilson Isidor na korak od prelaska u Zvezdu!

U Crvenu zvezdu su ovog leta kao pojačanja u napadu stigli Peter Olajinka i Žan-Filp Kraso, i odmah demonstrirali kvalitet i pokazali se odlično u tandemu.

U jednom momentu je delovalo da će im se pridružiti i Emanuel Late Lat, ali na kraju se ispostavilo da nije naročito raspoložen za selidbu u Beograd.

Tada su čelnici i trener Barak Bahar počeli da razmišljaju o tome da li im je uopšte potrebno još jedno pojačanje u napadu, ali će se to izgleda ipak dogoditi.

Kako prenose domaći mediji, Zvezda je u poodmaklim pregovorima sa moskovskom Lokomotivom u vezi sa angažovanjem Francuza Vilsona Isidora.

Reč je o pozajmici, a jedini predmet spora je da li bi po isteku iste otkup bio obavezan. Sam igrač je ovog leta izrazio želju da ode, a pominjala se cena od 5-6 miliona evra za njegov transfer.

Lokomotiva ga je pre godinu dana otkupila od Monaka za 3.500.000 evra, nakon što je u timu iz Kneževine upisao tek 12 nastupa, iako je igrao u svim mlađim kategorijama reprezentacije Francuske.

Isidor je visok 186 centimetara, ali i pored toga se dobro snalazi i na svim pozicijama iza klasičnog napadača, koja mu je ipak primarna.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VOJVODINA – ZVEZDA, SASTAVI: Milojević sa dve mlade uzdanice od starta

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju danas od 17.30 Vojvodini u 32. kolu, odnosno 2. kolu plejof faze Superlige. Zvezda je...

POVEZANE OBJAVE