Zvezda dobila ozbiljnu konkurenciju za angažovanje štopera!

Iako Crvena zvezda trenutno u svom sastavu ima nekoliko štopera, trener Barak Bahar ne računa na sve, pa uveliko traje misija angažovanja novog centralnog defanzivca.

Izbor je pao na slovenačkog fudbalera Vanju Drkušića, koji nastupa za ruski Soči, ali ovaj klub za njega traži obeštećenje od čak 3.000.000 evra.

Sada se situacija dodatno komplikuje, pošto se u trku za Drkušićem uključio i francuski Nant, javlja ruski “Sport Ekspres”.

Isti izvor je otkrio i da su čelnici srpskog šampiona pokušali da ispregovaraju nešto povoljnije uslove transfera od pomenutih 3.000.000 evra, ali da u tome nisu uspeli.

Iz Sport Ekspresa su kontaktirali i igračevog menadžera Mladena Ratkovicu, koji je potvrdio da u Zvezdi uveliko rade na ovom transferu, ali da za sada ništa nije gotovo, ne želevši da otkriva u kojoj su fazi pregovori.

Barak Bahar za sada u startnih 11, u formaciji sa tri centralna defanzivca, u poslednjoj liniji korisit Srđana Mijailovića, koji je međutim igrao i na svojoj prirodnoj poziciji zadnjeg veznog. Nedavno je u klub vraćen i mladi Andrej Đurić, nakon odlične sezone u slovenačkom Domžaleu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Mijailović pričao o budžetu Partizana pa pomenuo i Zvezdu

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović obratio se javnosti povodom potpisa novog ugovora trenera Željka Obradovića. Naime, Mijailović je govoriti o...

POVEZANE OBJAVE