DULJAJ OTVORENO: Zadovoljan učinkom u prvenstvu, za Evropu su potrebni brži i agresivni igrači

Fudbaleri Partizana su na pauzu za nacionalne timove otišli sa skorom od 4 pobede i jednog remija u prvenstvu.

Crno-beli su sa ukupnih 6:0 eliminisani od Nordsjilanda u Ligi konferencija. Jedan čelnik je napustio klub a navijači su i dalje nezadovoljni radom uprave. Pominje se i formiranje radne grupe za finansijsku konsolidaciju.

U međuvremenu, za Meridian je govorio strateg kluba iz Humske Igor Duljaj. On je za taj portal rezimirao dosadašnji tok sezone.

Porazom u Evropi niko ne može biti zadovoljan uz to da se ništa ne može učiniti preko noći, rekao je on. Pogotovu se osvrnuo na to da naši timovi u Evropi su potencirali dovođenje bržih i agresivnih igrača u skladu sa tipom protivnika kakvi ih čekaju.

Zadovoljan je učinkom u prvenstu, pozivajući se na prošle sezone kada je već sada Partizan zaostajao za Zvezdom i drugim klubovima bodovno.

DRASTIČNI REZOVI U HUMSKOJ: Formira se radna grupa, povratk Tomislava Karadžića!?

On je govorio o trenutnom stanju tima i o domaćim i stranim igračima. Posebna tema je bilo što Partizan ima samo tri klasična štopera. Duljaj se između ostalog osvrnuo i na pojačanja. Naveo je da je nekoliko igrača bilo na pragu kluba ali sad idu u timove LŠ i LE. Na kraju je rekao da je zadovoljan igračima koje ima, zaključio je Duljaj u opsežnom razgovoru.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Čelsi se razgoropadio, petarda u londonskom derbiju (VIDEO)

odigrana su dva meča u popodnevnom terminu u Premijer ligi, i u oba su slavili domaćini. Čelsi je u derbiju...

POVEZANE OBJAVE