OKRENI BROJ 95 – TAČNO JE VREME DA US OPEN DOBIJE NOVOG ŠAMPIONA!

Iako je već vreme za veliko finale US Opena, svet i dalje priča o interesantnoj proslavi Novaka Đokovića, nakon pobede nad Benom Šeltonom.

Utišao je Novak i njujoršku publiku i Amerikanca, koji je brojne poene proslavljao „pozivom“, pa je tako Srbin bio taj koji je na kraju „spustio slušalicu“.

Imao bi Šelton možda pravo na još jedan poziv, a to bi bio na broj 95 – da sazna tačno vreme i odgovor bi bio vrlo jasan: vreme je da Đoković još jednom pokori Njujork!

Na tom putu ima samo još jednu prepreku, svog velikog prijatelja – Danila Medvedeva, koji je u polufinalu elimisao Španca Karlosa Alkarasa. Svi su motivisani protiv sprskog igrača i, slobodno možemo reći, najboljeg tenisera svih vremena, ali motivacije ne manjka ni Đokoviću!

Kako biste i vi bili motivisani za nedeljni susret – sportska kladionica Meridian vas časti sa 5.000 RSD BONUSA i to POTPUNO BESPLATNO!

Registrujte se OVDE uz promo kod bullseye, verifikujte svoj nalog i preuzmite 5.000 RSD, koje možete iskoristiti na vrlo interesantne načine.

Za početak, ispratite veliko finale US Open-a i uz NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI odigrajte tiket koji vam može doneti status apsolutnog KRALJA KLAĐENJA!

Uz vrhunsku ponudu i fantastične kvote – vaš zadatak nije previše težak! Kada se radi o finalu US Opena, bukmejkeri veće šanse za pobedu daju upravo Novaku, pa je tako kvota na njegov trijumf 1.38, dok je kvota na pobedu ruskog tenisera 3.05.

Ono što nas takođe ne bi iznenadilo jeste da u ovom meču vidimo i taj-brejk, a kako znamo da je Đoković apsolutni kralj taj-brejkova, u SPECIJALU IGARA ima zanimljiva ponuda i za tu igru, pa nemojte da propustite da sve temeljno istražite i odigrate savršen tiket!  

Dakle, sve je spremno za novi teniski spektakl – priključite mu se i vi!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MADRID: Rusi prvi do najboljih 8

Ruski teniseri Andrej Rubljov i Danil Medvedev plasirali su se u četvrtfinale mastersa u Madridu. Posle dobijenog taj brejka, Medvedev...

POVEZANE OBJAVE