Poznato kada se Nadal vraća na teren

Španski teniser Rafael Nadal mogao bi da se vrati na teren početkom naredne godine na Australijan openu, izjavio je Toni Nadal, prenosi sajt Eldesmarke.

Jedan od najboljih tenisera današnjice je van terena od januara, pošto je povredio mišić leve noge na Australijan openu. On je poslednji meč odigrao 18. januara u drugom kolu Australijan opena, kada je poražen od Mekenzija Mekdonalda.

– Rafa je dobro, oporavlja se. Oporavak ide po planu i za sada nema nikakvih problema. Rafa trenira na terenima svoje akademije na Majorci i čeka početak naredne sezone. Ukoliko sve bude kako smo planirali i ne dođe do nekih nepredviđenih okolnosti, on bi trebalo da se vrati na teren na Australijan openu 2024. godine. To je njegova želja, rekao je Toni Nadal.

Rafael Nadal je u karijeri osvojio 22 grend slem titule, a ranije je najavio da bi zbog niza teških povreda naredne godine mogao da završi svoju igračku karijeru.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Košarkaš Studentskog centra prijavljen za NBA draft!

Mladi košarkaš Studentskog centra Luka Bogavac prijavio se za ovogodišnji NBA draft, saopštio je njegov menadžer Miško Ražnatović. https://www.sportskacentrala.com/2024/04/28/jos-jedan-igrac-mege-se-prijavio-za-nba-draft/?swcfpc=1 Bogavac...

POVEZANE OBJAVE